torsdag 12 mars 2009

På väg hem

Sitter på flygplatsen i München och väntar på planet hem till Norrköping. Efter en och en halv vecka i Tyskland stod jag inte ut längre...

Nädå, skojar bara. Jag ska hem eftersom jag ska hålla ett möte i Stockholm i morgon, och då passar det ju bra att kombinera detta med en helg hemma. Eller, hemma och hemma, det råkar ju vara spexpremiär i Örebro, och det får man ju inte missa! Så jag åker till Örebro på lördag och tillbaka till Norrköping på söndag, kanske via Hovsta om fam Kristoffersson vill ha lite besök?

På måndag morgon åker jag tillbaka till Sauerkrautland. Eller Regenland, för det har regnat precis hela dagen och varit väldigt trist väder, både i Köln och här i München.

Nä, nu går jag till taxfreen.

2 kommentarer:

  1. Du är varmt välkommen om du orkar och hinner. //Fam K

    SvaraRadera
  2. Hallo hallo! Jo, såg mailet du skickade. Trivs i Tyskland? Kul att komma utomlands en liten stund. På ett halvår hinner du ju göra massa spännande och ändå inte så länger att du hinner längta hem massor ;-).

    Har en liten parvel här hemma ja som tar upp det mesta av tiden om dagarna - detta til trots för att han sover minst 12 timmar totalt pr dag.

    SvaraRadera